>

O nama

Uvek je dobro znati da imate pravnu pomoć na koju možete maksimalno da se oslonite. Uz nas ste sigurni. Dobrodošli u advokatsku kancelariju Milice Perčić.

Advokatska kancelarija Milica Peričić osnovana je 2021. godine u Subotici. Stručnost i posvećenost nam je bitan faktor u poslu, pružamo visokospecijalizovane pravne usluge na najvišem profesionalnom nivou i sa prepoznatim kvalitetom rada.
Pružanje najkvalitetnijih uslova i ispunjenje ciljeva svakog klijenta pojedinačno je naš imperativ i tome posvećujemo posebnu pažnju.

Pre svega primenjeno stručno znanje iz svih pravnih oblasti, dugogodišnje iskustvo i posvećenost koju primenjujemo fokusirajući se na maksimalno zadovoljstvo naših klijenata.
Content - Početna - Advokat Subotica
Naša vizija je da se istaknemo rezultatima i kvalitetnim radom koji premašuje očekivanja klijenata, uz istovremeno razumevanje kompleknosti društvenih i pravnih odnosa uz praćenje svih izmena kroz stručno usavršavanje i napredovanje. Misija našeg poslovanja je da klijentima pružimo sveobuhvatnu analizu njihove pravne situacije i na što jednostavniji i laicima, za pravo, razumljiv način objasnimo njihov pravni položaj i predstavimo rešenja kako bi oni mogli da donesu, po njih, najbolju moguću odluku. Zajedno sa Vama, pronalazimo najbolja rešenja za pravne izazove sa kojima se suočavate.
Kontakt telefon:
Pon-Pet
  • 08:00 - 20:00

Saveti pravnika se naplaćuju, po advokatskoj tarifi.

Call Now Button