Želimo da vam predstavimo još jednu od naših usluga koje naša advokatska kancelarija pruža, a to je prepis i vađenje listova nepokretnosti, kao i bilo koje promene u katastru. Danas, ova procedura se može obaviti samo putem profesionalnih registrovanih korisnika e-šaltera, a upravo je naša kancelarija jedna od advokatskih kancelarija koje imaju ugovor sa RGZ-om.

Šta su prepisi i listovi nepokretnosti:

Prepis nepokretnosti je proces koji omogućava sticanje prava na određenu nekretninu. List nepokretnosti je zvaničan dokument koji sadrži sve relevantne informacije o određenoj nekretnini, kao što su vlasnik, površina, katastarska parcela, hipoteke itd.

Prednosti korišćenja profesionalnih registrovanih korisnika e-šaltera:

Saradnja sa profesionalnim registrovanim korisnikom e-šaltera pruža brojne prednosti. Ovi stručnjaci su upoznati sa procedurama i zakonima koji se odnose na prepis i vađenje listova nepokretnosti i imaju pristup neophodnim resursima kako bi efikasno obavili ovaj posao. Sve potrebne informacije dostupne su na jednom mestu, što ubrzava proces i smanjuje mogućnost grešaka.

Koraci za angažovanje naše kancelarije za prepis i vađenje listova nepokretnosti:

Angažovanje naše kancelarije za ovu uslugu je jednostavno. Dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona ili emaila i zakažete sastanak. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije o dokumentaciji koju treba da obezbedite.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da zakažete sastanak sa našim timom, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se saradnji s Vama!